El proper 19 d’abril, teatrefòrum sobre assetjament laboral i escolar amb el preu en promoció per a col·legiats, amb la magnífica obra Bull de La Villarroel Teatre

29-03-2018   |  Barcelona

El degà del COPC, el Dr. Josep Vilajoana, i els actors de Bull debatran sobre un text que planteja les relacions laborals en un context en què l’empresa redueix plantilla.

Tres companys de feina. Dos llocs de treball. Durant la crisi econòmica, moltes empreses es veuen amb la necessitat de reduir plantilla. Un sacrifici per salvar l’espècie de l’extinció. Un dels tres haurà de marxar. Fins on som capaços d’arribar per protegir la nostra feina?

Bull, de Mike Bartlett, és una magnífica obra teatral dirigida per Pol Roca i interpretada per Joan Carreras, Jordi Rico, Marc Rodríguez i Mar Ulldemolins. La temàtica de l’obra és un immillorable punt de partida per debatre sobre l’assetjament, laboral i escolar, amb uns protagonistes de luxe: d’una banda, el degà del Col·legi, el Dr. Josep Vilajoana, i de l’altra, el director de l’obra, en Pau Roca, i el repertori d’actors.

La ineludible cita és per al proper 19 d’abril, dijous, a les 20.30 h. Per comprar l’entrada amb un 35% de descompte, a 15 € + despeses de gestió, només us cal fer la compra a través d’aquest enllaç només per a col·legiats/ades i emprar les següents claus d’accés: usuari: copc / contrasenya: copc2050

No us deixeu perdre una oportunitat única!


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC