El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i l’Institut de Salut Mental de l’Advocacia signen un conveni marc de col·laboració

28-03-2018   |  Barcelona

El conveni marc de col·laboració estableix la vinculació necessària entre les organitzacions per donar-se suport en l’exercici de les funcions respectives.

El passat 26 de març, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, de la mà del seu degà –el Dr. Josep Vilajoana-, i l’Institut de Salut Mental de l’Advocacia, de la mà del seu president Sr. Manel Atserias, van signar un conveni marc de col·laboració.

La signatura del conveni marc de col·laboració estableix la vinculació necessària entre les organitzacions per donar-se suport en l’exercici de les funcions respectives, així com per establir accions concretes de col·laboració directa.

L’Institut de Salut Mental de l’Advocacia – Mental Health Institute of Legal Profession (ISMA-MHILP) és una organització que treballa per al benestar de les professions jurídiques (advocacia, procuradoria, judicatura, lletrats de l’Administració de Justícia i fiscalia, entre d’altres) i dels estudiants de Dret. En una primera fase s’ha marcat com a objectiu inicial determinar l’estat de salut mental de les professions jurídiques i dels estudiants de Dret, i en una segona fase, la promoció del seu benestar. El conveni entre el COPC i l’ISMA és un element clau per desenvolupar-los.

  Etiquetes: Institucional , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC