Teatrefòrum per a col·legiats/des amb l'obra "L'home sense veu": l'autisme vist pels professionals de la psicologia

16-01-2017   |  Barcelona

La sessió del 12 de febrer és doblement interessant per als professionals de la psicologia: per l'obra en si i per el col·loqui posterior

L 'obra L'home sense veu , de Clàudia Cedó, tracta l'autisme amb una visió privilegiada, ja que la directora de l'obra és una psicòloga que té una dilatada experiència professional i, durant anys, ha dirigit una companyia de teatre conformada per actors amb autisme.
 
La Comissió de Cultura del COPC ha programat una sessió especial de l'obra: un teatrefòrum per als col·legiats/des, amb la directora i els protagonistes de l'obra, que permetrà intercanviar els punts vista entre totes les parts.
 
La sessió, que serà el proper 12 de febrer a les 19 h és, per tant, doblement interessant per als professionals de la psicologia col·legiats: d'una banda, per l'obra en si, llargament lloada per la crítica, i que tracta de la incomunicació, en general, i més en concret la de les persones amb autisme. D'altra banda, perquè la sessió especial permet compartir les reflexions de l'obra amb els actors i directora i, a més, té un preu únic per a col·legiats i precol·legiats de 10 euros (i poden portar un acompanyant).
 
La funció tindrà lloc a la Sala Flyhard, una sala de petit format -de només 40 localitats- que només programa teatre d'autors catalans contemporanis. Els col·legiats i col·legiades interessades a anar-hi s'han d'inscriure al següent enllaç: Inscripció amb preu exclusiu per al teatrefòrum 
 
Per més informació, teniu els següents enllaços:  resum i crítica de l'obra - Projecte Flyhard
 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC