El COPC habilita el termini de 2018 de sol·licituds d’Acreditació Professional en Psicologia per a 5 àmbits professionals de la psicologia

15-03-2018   |  Barcelona

Per tal que les sol·licituds d'acreditació siguin avaluades durant l’any 2018, cal tramitar la sol·licitud abans de l’1 d’octubre.
Cal remarcar que aquests terminis no afecten les acreditacions nacionals que emet el Consejo General de la Psicología de España.

Des de 2017, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya manté obert tot l’any el termini per presentar sol·licituds d’Acreditació Professional en Psicologia. Tanmateix, la revisió de les sol·licituds i la respectiva documentació acreditativa no es fa en el moment de ser tramitada, sinó a partir del dia 1 d’octubre, data en què es tanca el termini de les sol·licituds que seran avaluades aquest 2018. D'altra banda, cal remarcar que aquests terminis no afecten les acreditacions nacionals que atorga el Consejo General de la Psicología de España, sinó només les del COPC.

Us recordem les instruccions per tal de sol·licitar una acreditació. Per començar, cal ser col·legiat o col·legiada i Iniciar sessió a l’àrea privada del web del COPC (icona superior dreta del web). Una vegada loginats, cal seleccionar l’opció del menú Serveis al col·legiat, anar al submenú Acreditacions i clicar sobre l’acreditació que es vol sol·licitar en el desplegable. La pàgina de cada acreditació conté l’enllaç a les bases (condicions per sol·licitar-la) i l’enllaç al formulari de sol·licitud, al qual cal pujar tota la documentació requerida mitjançant el botó Afegir.

Les acreditacions que actualment tenen operatiu el termini de presentació de sol·licitud, amb el seu respectiu enllaç directe són:

Acreditació d’Expertesa en avaluació de l'aptitud psicològica en Centres de Reconeixement

Acreditació d'Expertesa de Psicologia de l'Educació

Acreditació d'Expertesa en Psicologia Coaching

Renovació de l’Acreditació d'Expertesa en Psicologia Coaching

Acreditació d'Expertesa de Psicologia del Treball i les Organitzacions-PSITOR

Diploma Acreditatiu de Capacitació en Psicomotricitat

 

L'acreditació professional té valor de certificat de qualitat. No és requisit per exercir en cap àmbit concret, sinó que reconeix l'experiència dels professionals que hi exerceixen, donant-los el reconeixement d'experts. Amb l’atorgament de l'acreditació, el Col·legi Professional certifica que un psicòleg/òloga posseeix les competències necessàries per exercir com a expert en un àmbit concret. Per a més informació, podeu consultar la informació disponible al web del Col·legi.

  Etiquetes: Acreditacions , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC