Per un grau en Psicologia regulat

02-03-2018   |  Barcelona

El col·lectiu CEP-PIE recull firmes per la regulació del grau en Psicologia a través de la plataforma Change.org.

El col·lectiu d’estudiants de Psicologia CEP-PIE ha engegat una campanya de recollida de firmes per fer-les arribar al Ministerio de Sanidad amb l’objectiu d’aconseguir una regulació del grau en Psicologia. A través de la plataforma Change.org es pot signar la petició que compta amb el suport del Consejo General de la Psicología de España i la Conferencia de Decanos de la Psicología de las Universidades de España.

Segons apunta la plataforma a la pàgina on es recullen les signatures:

“Regular el grau en Psicologia suposa crear una formació universitària emparada per la llei, per la qual s'estableixen els requisits que ha de complir aquesta formació. Això ens protegeix davant l'intrusisme, facilita la regulació professional de la Psicologia en àmbits com el sanitari, l'educatiu o el jurídic, i iguala tots els graus de les diferents facultats.

El Govern es va comprometre a fer-ho: "De conformitat amb el que estableix l'article 12.9 del Reial Decret 1393/2007, de 29 d'octubre, el Govern, en el termini d'un any, ha de regular les condicions generals a què s'han d'ajustar els plans d'estudis del títol de Grau en Psicologia ". 7 anys després, segueixen sense complir amb la seva promesa!”

Aquesta és la primera iniciativa en aquesta direcció, properament s’emprendran noves accions per tal d’amplificar la difusió d’aquesta situació i arribar al màxim nombre d’agents públics.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC