La Unitat d'Atenció i Valoració a afectats per Terrorisme (UAVAT) es presenta a Barcelona el 14 de febrer

13-02-2018   |  Barcelona

La unitat està composta per psicòlegs clínics, forenses, psiquiatres, advocats i professionals experts en l'atenció a víctimes d'accions terroristes i grans catàstrofes.

Dimecres 14 de febrer 2018 es presenta la Unitat d'Atenció i Valoració a afectats per Terrorisme (UAVAT), a les 12 h, al Pavelló de la República (av. del Cardenal Vidal i Barraquer, 34. Barcelona).

La UAVAT neix de la preocupació d'un conjunt de professionals de l'àmbit privat amb experiència en l'atenció a víctimes i afectats per terrorisme, i es constitueix des dels atemptats de Barcelona i Cambrils, el 17 d'agost de 2017. La unitat està composta per psicòlegs clínics, forenses, psiquiatres, advocats i professionals experts en l'atenció a víctimes d'accions terroristes i grans catàstrofes. A més, manté una estreta col·laboració amb institucions, entitats de prestigi i organitzacions com l'Associació 11-M afectats per Terrorisme i la Universitat de Barcelona. En aquest sentit, la UAVAT s'estableix com el cos tècnic pericial de l'Associació 11-M Afectats per terrorisme, que presidirà la direcció de l'acusació popular del procediment penal dels atemptats de Barcelona i Cambrils.

A la taula de presentació hi haurà Sara Bosch i Elisa Micciola com a Coordinació de la UAVAT, el Dr. Antonio Andrés Pueyo en representació de la Universitat de Barcelona (UB) i un representant de l'Associació 11-M Víctimes del terrorisme. També es comptarà amb la presència de Roberto Manrique (víctima del terrorisme i expert en assessorament a afectats per terrorisme) i Pilar Manjón (Associació 11-M).

L'objectiu fonamental d'aquest acte és donar a conèixer la Unitat a la població i que diversos mitjans de comunicació se’n facin ressò, per tal que víctimes, afectats i familiars puguin conèixer i disposar d'aquest recurs. Per això, la UAVAT t’agrairà que facis difusió de la unitat.

L’assistència a l’acte de presentació és oberta i gratuïta.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC