El primer Máster Internacional en Psicología de Catástrofes, Crisis y Emergencias del COPAO, semipresencial, té la inscripció oberta fins al 28 de febrer

12-02-2018   |  Barcelona

La FUNPSI financia amb 325 euros la matrícula de tots els psicòlegs que sumin més de 30 dies col·legiats.

El Máster Internacional en Psicología de Catástrofes, Crisis y Emergencias és un màster semipresencial, de 1.625 hores, que comença al març de 2018 i es cursa entre la seu del COPAO, a Màlaga, i en línia. Admet matrícula completa o per mòduls fins al 28 de febrer de 2018, i té pràctiques nacionals i internacionals.

El màster està dissenyat per proporcionar una formació professionalitzant, per tant, té un enfocament eminentment funcional i pràctic. El programa pretén potenciar els valors, coneixements i habilitats dels participants fonamentalment per adquirir estratègies i habilitats per a realitzar una adequada intervenció psicològica immediata en un esdeveniment crític i per capacitar en el maneig d'estratègies per ajudar les víctimes a afrontar les situacions crítiques.

Els psicòlegs i psicòlogues col·legiades tenen una bonificació en el preu de la matrícula, un descompte de 325 euros, per part del COPAO. A més, la FUNPSI, la Fundación Española de Psicología y Salud, concedeix una beca d’uns altres 325 €, directa, als col·legiats amb més de 30 dies de col·legiació en el moment de matricular-se. La data límit de sol·licitud de la beca és el 19 de gener de 2019.

Tota la informació sobre el Máster Internacional en Psicología de Catástrofes, Crisis y Emergencias és en els documents adjunts i a la pàgina web del Màster: programa, professorat, objectius, metodologia, inscripció, sortides laborals, contacte, etc.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC