El XI Congrés (Inter)Nacional de Psicologia Jurídica i Forense se celebrarà de l'1 al 3 de novembre de 2018 a Granada

09-02-2018   |  Barcelona

Els col·legiats i col·legiades del COPC, com a entitat col·laboradora, disposen del preu d'inscripció més avantatjós.

El XI Congrés (Inter) Nacional de Psicologia Jurídica i Forense se celebrarà de l'1 al 3 de novembre de 2018 al Palau de Congressos de Granada.

La Societat Espanyola de Psicologia Jurídica i Forense (SEPJF), entitat responsable d'aquest esdeveniment, i tot el Comitè Organitzador, com en anteriors congressos, animen a participar-hi, bé com a assistent, com a ponent o proposant simposis temàtics. Per d'aquesta manera, poder seguir desenvolupant entre tots una Psicologia Jurídica i Forense amb millor formació i més eines, fiables i vàlides, que avalin una necessària i merescuda ampliació de les competències i independència professional.

Tota la informació sobre el Congrés està actualitzada al web del XI Congrés (Inter) Nacional de Psicologia Jurídica i Forense: inscripcions per a participacions i assistència, ponents, programa, format, etc.

El COPC és entitat col·laboradora del Congrés, cosa que permet als col·legiats i col·legiades del COPC inscriure's al mateix preu que els membres de la SEPJF, els organitzadors de l'acte.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC