Jornada sobre el Protocol d'Istambul i els comunicats de lesions: 17 de febrer de 2017

09-02-2017   |  Barcelona

La Jornada abordarà la investigació i documentació eficaç contra la tortura i altres tractes o penes cruels, inhumanes o degradants i els comunicats de lesions que se’n deriven

La Direcció General d'Ordenació Professional i Regulació Sanitària del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya programa una Jornada sobre el Protocol d'Istambul i els comunicats de lesions per al proper 17 de febrer de 2017 en col·laboració amb el Síndic de Greuges de Catalunya.

La Jornada abordarà la investigació i documentació eficaç contra la tortura i altres tractes o penes cruels, inhumanes o degradants i els comunicats de lesions que se’n deriven, i s’adreça als professionals sanitaris que puguin identificar aquest tipus de situacions en la població atesa i complimentar informes mèdics i comunicats de lesions.

A l’efecte, la Dra. Olga Casado presentarà el contingut del Protocol d’Istanbul i informarà detalladament sobre la complementació dels comunicats de lesions, i també hi haurà una conferència a càrrec de la Dra. Begoña Román per parlar de l’Ètica de la responsabilitat i els actes mèdics. Per finalitzar es presentarà una guia formativa amb els continguts tractats a la Jornada. 

Us seran útils el programa de la Jornada -adjunt en el PDF-, l'enllaç a la informació sobre el Protocol disponible a la web del Síndic de Greuges i l'enllaç a l'espai pels professionals a Canal Salut en què podeu formalitzar les inscripcions.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC