NOVA DATA de l'entrevista del grup de suport emocional: Com tractar l’atur?

27-02-2018   |  Barcelona

Sessions d'acompanyament a persones en una situació laboral precària, inestable o senzillament no han arribat ni tan sols a iniciar-se en la professió.

El grup Dignitat ofereix, a través de la Psicoxarxa Solidària del COPC, grups de suport emocional en els quals compartir i elaborar les vivències subjectives amb psicòlegs i psicòlogues que es troben en una situació laboral precària, inestable o senzillament no han arribat ni tan sols a iniciar-se en la professió.

L’objectiu d’aquests grups de suport és oferir una ajuda que redueixi el patiment subjectiu i que permeti a cada persona la construcció de recursos propis per a ressituar-se millor en el món.

Les sessions grupals tindran una durada d'una hora i mitja en les dates programades amb dos psicòlegs clínics i psicoanalistes del Grup Dignitat. Aquesta activitat serà totalment gratuïta pels nostres col·legiats i col·legiades que es troben en situació d’atur.
 
CANVI DE DATA: es realitzarà una entrevista prèvia el divendres 6 d'abril. La realització de la entrevista no implica una plaça al Grup de Suport.
 
Per poder realitzar la entrevista, s’ha d’escollir l’horari en el següent enllaç
 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC