"Els dies que vindran", de Txèkhov: teatre amb un 45% de descompte per a col·legiades gràcies al Teatre Akadèmia i al COPC

02-02-2018   |  Barcelona

Del 15 al 25 de febrer, el dramaturg que millor mostra l’ànima humana en l’obra que porta a escena el món de la psicologia femenina

La tradicional primavera de teatre del COPC, obre la temporada amb una obra imprescinduble: Els dies que vindran, de Txèkhov. L’obra, l’autor, el muntatge de Cristina Cervià (amb les actrius Mar Casas, Clara Garcés i Mireia Vallès) i que es faci al Teatre Akadèmia són, per si sols, un reclam suficient per anar-hi. Però els col·legiats i col·legiades del COPC tenen, a més, una altra raó per anar-hi del 15 al 25 de febrer, un 45% de descompte en el preu de l’entrada, que queda només en 12,80 € per a totes les sessions.

Cal tenir en compte que les entrades ja han començat a exhaurir-se per a determinats dies i que, per tant, val la pena que us hi reserveu lloc per al dia que preferiu com més aviat millor. Per fer-ho, només us cal fer la compra de les entrades a través dels Grans avantatges del COPC en aquest enllaç (previ inici de sessió amb el vostre usuari de col·legiat/ada).  

Si necessiteu tenir més informació sobre l’obra abans de prendre la decisió, teniu més informació al web del Teatre Akadèmia i a la següent sinopsi:

 

Els dies que vindran

Una creació de La Sueca, a partir de Txèkhov, amb direcció de Cristina Cervià

Després de Shakespeare, Txèkhov és l’autor que ha entès millor l’ànima humana. Cristina Cervià i La Sueca es nodreixen del seu univers insondable per fixar-se en una de les constants del mestre rus: l’esperança en alguna cosa millor que ha d’arribar a la nostra existència, encara que aquest anhel sigui un miratge, una utopia que mai podrem assolir del tot. Sobretot s’han fixat en els personatges femenins, dones imaginades fa més de cent anys que s’anticipen al seu temps i ens permeten revisar la realitat: la lluita per aconseguir allò que anhelem, a pesar de tot. Una mirada contemporània, reivindicativa i genuïna sobre els arquetips femenins txekhovians.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC