El Psicurt es presenta als centres educatius de la demarcació de Tarragona

01-02-2018   |  Tarragona

El festival de curtmetratges de salut mental es celebrarà de l’1 al 7 d’octubre a la ciutat de Tarragona.

Fotos de la II edició Psicurt Fotos de la II edició Psicurt

El proper 7 de febrer el Psicurt, festival de curtmetratges de salut mental, farà una trobada amb els representants dels centres educatius de la demarcació de Tarragona per presentar-los la tercera edició del certamen.

L’any passat ja es van acostar diferents curtmetratges que van participar al Psicurt a les escoles per tal de treballar, juntament amb els alumnes, temes relacionats amb la salut mental. Després de l’èxit obtingut, podeu consultar un resum de quina va ser l’experiència passada, es vol repetir la iniciativa i per això s’organitza aquesta trobada. L’objectiu és donar a conèixer el festival i presentar el material que posteriorment es podrà usar de manera didàctica.

La taula de presentació estarà formada per Francesc Roca, Conseller d'Educació, Ocupació i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Tarragona; Josep Varo, Director del PSICURT; un representant de l’Institut Gabriel Ferrater i Soler de Reus, el guanyador del primer premi de la Categoria EDUCURT de la II Edició del Festival, i Jaume Descarrega, president de la Delegació de Tarragona del COPC.

Us animen, doncs, a seguir atents a les novetats i a participar en la nova edició del Psicurt, festival de curtmetratges de salut mental, organitzat per la Delegació de Tarragona del COPC.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC