La Delegació de Tarragona del COPC us espera a la Festa Col·legial de 2018 del proper 16 de febrer

01-02-2018   |  Tarragona

L’acte se celebrarà el proper 16 de febrer, a les 20 h, a Casa Joan Miret de Tarragona.

La Delegació de Tarragona del COPC convoca tots els col·legiats i col·legiades que han complert el 25è aniversari de col·legiació durant l’any 2016 i 2017 a la Festa Col·legial de 2018, una festa amb què vol reconèixer els anys de dedicació a la professió i les aportacions de cadascun per fer de la psicologia una professió imprescindible per a la salut col·lectiva i comunitària.

La Festa col·legial serà el proper divendres 16, a les 20 h, a la Casa Joan Miret (Rambla Nova, 36. Tarragona) . L’equip de la Delegació ha convidat formalment per correu electrònic tots els col·legiats i col·legiades que han complert tan especial aniversari, però encara hi ha molts invitats que no han confirmat la seva assistència (tal com se’ls demanava al correu). Per tal de garantir una òptima organització, el personal de la Delegació us agrairà que hi confirmeu la presència -i si hi anireu acompanyats o no- per telèfon o correu electrònic.

L’acte, a més reunir els col·legiats i col·legiades d’una mateixa generació i amb llarga experiència en la professió, cosa que garanteix molts punts en comú i la possibilitat de tenir converses molt constructives, donarà l’oportunitat al degà Josep Vilajoana i al vicedegà segon Jaume Descarrega, que a més és el president de la Delegació, de dirigir unes paraules d'agraïment als homenatjats i lliurar-los un guardó commemoratiu i un diploma del reconeixement.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC