T’agrada córrer? Inscripcions obertes a la Intercol, la cursa més refrescant de Barcelona

30-01-2018   |  Barcelona

La cursa dels col·legis i associacions de professionals de Catalunya serà el proper 14 d’abril al frontal litoral de Barcelona.

Per novè any consecutiu diferents col·legis i associacions de professionals de Catalunya s’uneixen per organitzar una nova edició de la IX Cursa Intercol·legial Sabadell Professional 2018. L’edició de 2018, a més de fomentar la pràctica de l’esport entre els professionals del nostre país, té com a finalitat divulgar i reforçar els beneficis i la funció social dels col·legis i associacions professionals davant la societat, el món empresarial, les administracions i l’opinió pública.

La cursa s’adreça a col·legiats i associats dels respectius col·lectius professionals organitzadors, i està oberta també a la participació de familiars i amics dels corredors. La cursa té una nova imatge i enguany es diu IX Cursa Intercol·legial Sabadell Professional 2018, però la seva essència és la mateixa que la propassada VIII Cursa Intercol·legial Sabadell Professional de 2017: l'esdeveniment esportiu on s’uneixen diferents col·legis i associacions de professionals de Catalunya.

La Intercol tindrà lloc a la zona de la Mar Bella de Barcelona, el proper dissabte 14 d’abril del 2018, a les 9.00h, amb l’arribada i la sortida situada al moll de Mestral del Port Olímpic. Teniu tota la informació i el formulari al web de La Intercol.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC