V Convocatòria d'Ajuda Econòmica a projectes de cooperació per al desenvolupament 2018 de la Fundación para la Formación y la Práctica de la Psicología

24-01-2018   |  Barcelona

La convocatòria del COPAO preveu un termini de presentació de projectes, per a països en vies de desenvolupament, que finalitza el 15 de març de 2018 i està dotat de 10.000 euros.

La Fundació per a la Formació i la Pràctica de la Psicologia (FUNCOP), entitat fundada pel Col·legi Oficial de Psicologia d'Andalusia Occidental (COP-AO), presenta la V Convocatòria d'Ajuda a Projectes de Cooperació per al Desenvolupament 2018.

Els projectes que participen en la convocatòria han d'estar fonamentats en un model de desenvolupament humà local i sostenible que potenciï la utilització de recursos endògens i en què la psicologia sigui un instrument clau per al desenvolupament del projecte. Per això, serà necessària la participació de professionals de la psicologia col·legiats/ades en els equips humans vinculats als projectes.

Les iniciatives s'han de portar a terme en països en vies de desenvolupament, i poden tenir una durada màxima de 12 mesos. L'import de l'ajuda en la seva quarta convocatòria serà de 10.000 euros, i és interès del Col·legi seguir donant suport aquesta iniciativa de tant interès per a l'organització col·legial. El termini de presentació de projectes finalitza el 15 de març de 2018.

Les bases i annexos estan disponibles a les pàgines web del Col·legi (http://www.copao.es) i de FUNCOP (www.funcop.es).

Bases de la Convocatòria 2018

Annex I. Sol·licitud projecte.

Annex II. Memòria descriptiva projecte

Des del Col·legi Oficial de Psicologia d'Andalusia Occidental en general i la Comissió de Cooperació per al Desenvolupament en particular, apostem per les iniciatives que tinguin en compte la realitat dels països empobrits des del paradigma de "pensar globalment i actuar localment".

 

 


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC