Es busquen col·legiats i col·legiades de les demarcacions de Girona, Lleida i Tarragona per col·laborar a la Psicoxarxa Solidària

22-01-2018   |  Lleida

Participar a la Psicoxarxa implica tal sols, com a mínim, assumir el tractament d’una persona a preu Psicoxarxa i tenir 5 anys d’experiència professional com a requisit.

El COPC busca col·legiats i col·legiades a les demarcacions de Girona, Lleida i Tarragona per participar en la Psicoxarxa Solidària. El projecte solidari del COPC té poca presència a les províncies de Girona, Lleida i Tarragona, cosa que dificulta que les persones amb pocs recursos econòmics accedeixin a una atenció psicològica de qualitat quan els reduïts serveis de psicologia dels serveis de salut mental públics no poden assumir els motius de les seves demandes.

Tots els psicòlegs i psicòlogues que exerceixen a les províncies de Girona, Lleida i Tarragona poden participar de la Psicoxarxa Solidària i aportar el seu granet de sorra per tal de millorar la salut mental de les persones que es troben amb dificultats econòmiques. La col·laboració amb la Psicoxarxa Solidària consisteix a formar part de la borsa de professionals que presten els seus serveis a preus especials, a aquelles persones que necessiten ajuda psicològica, però que es troben en situació precària amb pocs recursos o sense. La principal condició que es demana complir per entrar a la Psicoxarxa Solidària del COPC és no cobrar més de 10 € per sessió.

Els professionals que vulguin adherir-se a la Psicoxarxa Solidària han de tenir un mínim de 5 anys d’experiència professional i fer una petita entrevista prèvia amb la EAD (psicòloga encarregada de les admissions i derivacions) del seu territori. Allà s’explicarà el tipus de teràpia que s’ofereix, a quina població, quantes derivacions es poden assumir (setmana, mes, etc.) i quin és el funcionament de la xarxa.

Tots els psicòlegs i psicòlogues interessats en format part de la Psicoxarxa Solidària heu d’omplir el formulari i enviar-lo per correu electrònic a psicoxarxa@copc.cat.

Esperem que la solidaritat del Col·legi s’estengui per tot Catalunya, o que, almenys, arribi a tots els llocs on es necessita.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC