El COP Madrid convoca els Premis de Psicologia "Rafael Burgaleta"

11-01-2018   |  Barcelona

Consulta les bases i anima't a participar-hi

Premi Rafael Burgaleta Premi Rafael Burgaleta

El Col·legi Oficial de Psicòlegs de Madrid convoca la XXV Edició dels Premis de Psicologia "Rafael Burgaleta" de treballs de Psicologia.

Els temes seran lliures dins el camp de la Psicologia Aplicada, valorant-se, especialment, l'aplicabilitat de la recerca.

Els treballs seran inèdits, han d'estar redactats en castellà i la seva extensió màxima serà de 100 fulls. Hauran d'estar signats per tots els seus autors i, almenys, un d'ells haurà de ser psicòleg. S'enviaran cinc exemplars a la seu del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Madrid (Cuesta de Sant Vicente, 4-6a planta, 28008 Madrid). Així mateix, també s'ha de remetre una còpia en format electrònic a l'adreça: copmadrid@cop.es

Serà condició indispensable que tots els psicòlegs signants estiguin col·legiats en algun Col·legi Oficial de Psicòlegs d'Espanya i que es trobin al corrent de pagament de les seves quotes col·legials.

La data límit de recepció dels treballs serà fins a les 15:00 hores del dia 2 de març de 2018. La decisió del jurat es produirà durant la segona quinzena del mes d'abril de 2018.

S'atorgaran dos premis per import de 3.000 euros, cada un d'ells. Un dels premis estarà destinat a treballs corresponents a l'àrea de la Psicologia Clínica i l'altre premi, a treballs de qualsevol altra àrea de la Psicologia.

  Etiquetes: Activitats externes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC