La Delegació de Girona del COPC participa en el desenvolupament del projecte Girona Mediació

10-01-2018   |  Girona

La Delegació de Girona del COPC signarà un conveni per a l’elaboració de l’informe-diagnòstic i el desenvolupament del projecte

Imatge de les Jornades de Mediació de 2017 Imatge de les Jornades de Mediació de 2017

La Delegació de Girona del COPC signarà, juntament amb la Universitat de Girona, l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona, el Col·legi Oficial de Treball Social-Delegació de Girona i la Cambra de Comerç de Girona, un conveni per a l’elaboració de l’informe-diagnòstic i el desenvolupament de les bases del projecte “Girona Mediació”. El conveni, pioner a Catalunya i fruit de la bona experiència dels darrers anys en l’organització conjunta de la jornada anual per potenciar la mediació, es signarà el proper 19 de gener, en el marc de la celebració del Dia Europeu de la Mediació.

El conveni es circumscriu “a la investigació, formació, promoció i difusió de la cultura de la mediació i a la realització d’un projecte consistent en establir un diagnòstic de la situació actual de la mediació a l’àmbit territorial de Girona”.

El proper divendres 19 de gener de 2018 tindrà lloc la Jornada “Mediació i pràctiques col·laboratives”, a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona, Pl. Vicens Vives, 4. Aquesta jornada que constarà de diferents ponències i tallers té com a objectiu ser un reflex de la realitat en el món de la mediació, fent una anàlisis de la metodologia que s’està implementant, anant més enllà del propi procediment.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC