Primera remesa de la quota col·legial 2018

09-01-2018   |  Barcelona

L’abonament de la quota col·legial es realitza en dos càrrecs separats: un corresponent a la quota del COPC i l’altre a la quota del Consejo General de la Psicología de España

Primera remesa de la quota col·legial 2018 Primera remesa de la quota col·legial 2018

El proper dia 15 de gener de 2018 el COPC efectuarà el gir de la primera fracció de la quota col·legial. Enguany, i tal i com es va aprovar a la darrera Junta General Ordinària celebrada el 18 de desembre, les quotes col·legials no s’incrementaran.

Per tal d’assegurar un procediment sense incidències, voldríem recordar que:

  • És necessari revisar les dades de contacte i les econòmiques que consten a l’àrea privada de la web per tal que estiguin actualitzades.

Recordem que l’abonament de la quota col·legial del COPC es realitza en dos càrrecs separats: un correspon a l’import de la quota pròpia del COPC i l’altre, a la quota de Consejo General de la Psicología de España.

Així doncs, la quota semestral exercent inclou la quota del COPC que és de 101,10 € i la quota del Consejo General de la Psicología de España que és de 21,29 €. A banda, cal tenir en compte les bonificacions corresponents a cada cas que s’aplicaran a la quota del COPC.

Recordem l’obligació d’estar col·legiat per a tots aquells que exerceixin la professió. En cas de devolució de la quota i que no consti una petició de baixa efectuada a través de la web abans del 15 de juny o del 15 de desembre, s’iniciarà un procediment monitori per tal de reclamar el deute. Es cobraran les despeses de devolució per rebut.

  Etiquetes: COPC , Serveis COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC