Del 10 al 21 de gener, Yerma, de Lorca, als Grans avantages del COPC

05-01-2018   |  Barcelona

Les entrades estan a un 60% del preu de l’entrada, a 12’80 €, per a totes les funcions

Els col·legiats i col·legiades del COPC tenen la possibilitat de comprar entrades per Yerma a un 60% del preu de venda al públic, a la secció de Grans avantatges, fins el dia 21 de gener.

El teatre que programa l’obra, el Teatre Akadèmia, ja conegut entre col·legiats i col·legiades per promoure el teatre de qualitat al COPC i sempre a preus especials, reprograma -del 10 de gener al 4 de febrer- l’obra de García Lorca a causa del gran èxit de crítica i de públic que va tenir l’any passat.

Per aprofitar la promoció, només us cal comprar l’entrada a través dels Grans avantatges del COPC, en aquest enllaç i escollir el dia que us vagi millor.

No us perdeu l’ocasió, que val la pena. Si voleu més informació, per comprovar-ho, consulteu el web del Teatre Akedemia.

 

Dates: Del 10 de gener al 4 de febrer de 2018
Horari: De dimecres a dissabte: 20.30 h, diumenge: 18h
Durada: 1 h 30 min
Idioma: Espectacle en castellà

Sinopsi
La relació entre Yerma i el seu marit es va corcant paulatinament perquè, malgrat desitjar-ho amb delit, ella no aconsegueix quedar-se embarassada. La vida passa i la tristor s’apodera de Yerma: la nostàlgia d’un possible amor d’adolescència que mai va esdevenir-se, el desencís de les amistats que s’allunyen pels fills, la pèrdua de la joventut i la llar conjugal que esdevé una autèntica presó. Un retrat cru dels nivells més privats de la nostra societat on s’esdevenen les tragèdies més reals, la tragèdia íntima de Yerma, la tragèdia de no poder desenganxar-se del propi cos. Una posada en escena contemporània, que reflexiona sobre la fecunditat dels nostres temps.

 


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC