Places exhaurides per al curs del COPC de preparació per a les oposicions per a l’especialitat d’orientació educativa (PSI)

03-01-2018   |  Barcelona

Les sessions del curs, de 80 hores, comencen el proper 17 de gener

La Generalitat de Catalunya ha publicat la convocatòria de concurs d’oposició a funció pública docent en l’àmbit de secundària, 107 places de les quals són per a l’especialitat d’orientació educativa (PSI), per a la qual els professionals de la psicologia tenen la màxima formació i capacitació.

Per tal que els professionals de la psicologia que s’hi presenten tinguin el màxim de probabilitats d’obtenir plaça, el COPC ha dissenyat un curs de preparació de les oposicions, de 80 hores. El curs desenvolupa i treballa totes les parts del procés de selecció, amb un equip docent expert en cadascuna de les parts: membres de tribunals d’oposicions d’altres anys, psicòlegs i docents d’Instituts i EAPS, inspectors del Departament d’Ensenyament, coordinadors pedagògics i orientadors educatius.

El calendari del curs, de 80 hores en 20 sessions, comença el 17 de gener i s’allarga fins el 24 de març. El temari del curs és complet i exhaustiu: dona a conèixer les característiques del procés de selecció, assessora i tracta els aspectes del procés de presentació al concurs oposició, donar a conèixer els àmbits d’actuació de l’orientador/a, assessorar en la pràctica diària de l’orientador/a, preparar totes les parts del procés d’oposició, treballa la presentació i defensa dels casos pràctics davant del tribunal.

 

  Etiquetes: Formació , Educació

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC