El Punt d’Informació Mediadora del COPC pot ser clau per solucionar el conflicte que més t’amoïna

02-01-2018   |  Barcelona

A disposició de tota la ciutadania, una mediació és la millor solució per aquells conflictes que les parts no poden resoldre per si soles

El Servei d'Informació Mediadora (SIM) del COPC, posa a l'abast de la ciutadania la informació necessària per a optar, de manera lliure i informada, a fer una mediació en qualsevol situació conflictiva.

Qualsevol persona pot trobar-se immersa en un conflicte que no pot resoldre. En poden ser exemples quotidians l’àmbit veïnal (sorolls, obres, animals, deutes amb la comunitat...), l’àmbit familiar (cura de familiars dependents, herències), les separacions/divorcis (repartició de patrimoni o deutes, consensuar decisions sobre els fills, pensions d’aliments), l’àmbit laboral (relacions amb companys de feina o superiors, acomiadaments) o l’àmbit escolar (convivència amb alumnes o pares).

Si bé és cert que els conflictes són freqüents, no és tant habitual que no els sapiguem resoldre. No obstant això, quan això passa és molt freqüent no saber a qui recórrer. En aquets casos, acudir al Punt SIM, el Servei d’Informació Mediadora del COPC, és de gran ajuda. La sessió informativa és gratuïta i la condueixen professionals psicòlegs/òlogues i mediadors/ores, que assessoren sobre qualsevol dels àmbits de la mediació. Poden orientar sobre la possibilitat de dur a terme una mediació,  informar de la mediació i de les seves característiques i formalitzar la sol·licitud de mediació.

Utilitzeu el Punt SIM del COPC quan tingueu un problema o recomaneu el Punt SIM del COPC a tots aquells familiars i coneguts que no saben com resoldre un conflicte. Us atendrà un psicòleg/òloga mediador, que aportarà un valor afegit important a la mediació i ajudarà a aconseguir el millor resultat.

 Per sol·licitar la sessió informativa gratuïta només cal clicar aquí i demanar-la.

  Etiquetes: COPC , Mediació

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC