Visita guiada al tresor romànic de Barcelona i concert del Cor del COPC per finançar una ambulància per a un hospital de Kenya

02-01-2018   |  Barcelona

El 21 de gener, paga la voluntat i vine a visitar el magnífic monestir benedictí del Raval, coneix un claustre únic a Europa i gaudeix del concert de Nadal del Cor del COPC

El proper 21 de gener de 2018 pot ser un diumenge molt especial per als col·legiats i col·legiades del COPC, perquè tindran una oportunitat única de fer una visita guiada especial per a ells al monestir de Sant Pau del Camp de Barcelona. En acabat, el Cor del COPC cantarà a la nau central del monestir, en una vetllada que servirà per recollir fons per a comprar una ambulància per a un hospital de Kènia, un projecte en què la comunitat de Sant Pau del Camp fa temps que treballa.

La visita guiada al monestir serà a les 18 h, i el concert començarà a les 18.45 h. Per tal d’apuntar-vos al grup de la visita guiada, cal enviar un correu electrònic a comunicacio@copc.cat o trucar al Departament de Comunicació Institucional del COPC, al 93 247 86 50 (extensió 118 i 123). Si els reserveu plaça, podeu convidar-hi les persones que vulgueu.

El preu de la visita i del concert serà la voluntat i l’aportació anirà íntegrament al projecte una ambulància per Kènia. Per tant, esperem que no perdeu l’oportunitat de col·laborar-hi, a més de premiar l’esforç i altruisme de Sant Pau del Camp i del Cor del COPC.

Us esperem a la primera activitat solidària de la Comissió de Cultura del COPC. Teniu més informació i l’adreça del monestir en el cartell promocional de l’activitat i en aquesta notícia al web del COPC.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC