La benvinguda col·legial programa una sessió al mes per informar els col·legiats i col·legiades dels avantatges i serveis de la col·legiació al COPC

27-12-2017   |  Barcelona

Les sessions estan dissenyades i són especialment indicades per a nous col·legiats i col·legiades.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya organitza una sessió mensual per donar la benvinguda als nous col·legiats i col·legiades, i informar-los de tots els serveis i avantatges que poden gaudir gràcies a la col·legiació. Les trobades estan obertes a tots els professionals, nous o no, que vulguin conèixer amb més profunditat els serveis que ofereix el COPC.

La sessió consta de dues parts. En la primera, s’informa dels avantatges que ofereix el Col·legi i, la segona part se centra en la recerca de feina. En total, la sessió dura 1 hora i 30 minuts, i es programen en dilluns.

La sessió del gener es farà el dilluns 22 de gener de 2018, a les 12.30 del matí i a les 17.00 h. Les sessions de febrer i març es faran serà el dia 19.

Els col·legiats i col·legiades interessats/des a assistir a la benvinguda col·legial s’han d’inscriure a benvingudacollegial@copc.cat, especificant sessió de matí o de tarda.

  Etiquetes: Serveis COPC , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC