Psytrec preselecciona el 50% de candidates que van respondre a la seva oferta laboral

27-12-2017   |  Barcelona

La iniciativa de presentar el projecte al COPC ha donat bons resultats tant per les candidates com per l’empresa reclutadora

Imatge de la trobada entre les candidates i Psytrec Imatge de la trobada entre les candidates i Psytrec

El 50% de les candidates que es van presentar a l’oportunitat laboral que oferia Psytrec han estat preseleccionades per formar part de l’equip de l’empresa holandesa.

El passat 13 de desembre, el COPC va engegar un nou projecte relacionat amb afavorir l’ocupabilitat dels col·legiats i col·legiats. Consisteix en oferir un espai a les empreses que cerquen noves incorporacions per a què puguin presentar el seu projecte i conèixer possibles candidats i candidates.

L’empresa que va inaugurar aquesta iniciativa va ser l’holandesa Psytrec. Buscaven 25 psicòlegs clínics per incorporar-se al seu equip a Holanda. De les 10 persones que es van presentar al procés, se n’han preseleccionat 5. Ara caldrà esperar i veure si la col·laboració convenç a ambdues parts i es materialitza el contracte de treball.

Ambdues parts estan satisfetes del funcionament de la iniciativa i s’anima al COPC a seguir cercant projectes i ofertes laborals que siguin d’interès per als col·legiats i col·legiades.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC