Directori professional del COPC: El psicòleg col·legiat que busques a un sol clic

21-12-2017   |  Barcelona

Troba el psicòleg/psicòloga que busques, d’entre els 15.000 col·legiats, filtrant per província, població, àrea d’intervenció, orientació psicològica, motiu de la demanda, idioma d’atenció... i tots els altres criteris que necessites

Les persones que necessiten els serveis d’un professional de la psicologia tenen un recurs del COPC pensat per a elles: el Directori professional de psicòlegs i psicòlogues col·legiats.

És molt habitual que, en algun moment de la vida, les persones necessitin el suport d’un psicòleg per tal de fer front a determinades circumstàncies o reptes vitals. No obstant això, no sempre es coneix un professional a qui recórrer o es té la informació per trobar-lo. Per aquests casos, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ha habilitat el Directori professional al web, que té un cercador -al qual es pot aplicar filtres de cerca- per tal d’arribar al professional que s’ajusta a les nostres preferències mitjançant un còmode i ràpid tràmit. Per exemple, es pot buscar un professional d’una província o població determinada, d’una determinada àrea d’intervenció (clínica, educativa, neuropsicologia, coaching, etc.), amb una orientació psicològica concreta (psicoanalista, congnitivoconductual, humanista...), per a una edat específica (infància, adolescència, vellesa...), que treballi una determinada metodologia (teràpia de grup, familiar, online... ) i altres criteris que garanteixen la idoneïtat dels professionals resultants.

Els principals avantatges del Directori professional són, d’entrada, la garantia que tots els psicòlegs i psicòlogues del directori són col·legiats. En segon lloc, que tots els professionals proposats per l’eina de cerca compleixen totes les condicions que el client considera importants i necessàries a l’hora d’escollir psicoterapeuta. Per últim, que la informació que cada professional afegeix a la seva fitxa personal aporta la informació de valor per garantir que l’elecció del client és la millor opció.

Troba el millor psicòleg/òloga col·legiat per a tu d’entre els 15.000 del COPC i aprofita el seu coneixement, formació i experiència per seguir la psicoteràpia que més et convé. Clica aquí per anar ara al Directori professional del COPC.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC