Coneix el servei de publicitat del COPC

21-12-2017   |  Barcelona

Ets una entitat externa i vols anunciar un servei, una formació o una activitat? Consulta com fer-ho

Coneix el servei de publicitat del COPC Coneix el servei de publicitat del COPC

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ofereix un servei de publicitat digital de pagament per a totes aquelles empreses i entitats que vulguin dirigir-se al nostre col·lectiu.

Es tracta d’un canal de difusió entre els col·legiats i col·legiades, que així ho han autoritzat seguint el que estipula la LOPD. Actualment, aquesta base de dades la conformen unes 9.300 persones que reben informació sobre cursos, formacions, activitats i oferta de béns i serveis d’organitzacions externes al COPC.

Aquest servei de publicitat s’efectua mitjançant un enviament d’un correu electrònic que proveeix l’anunciant, idealment en format html, a la base de dades que ha acceptat rebre aquestes comunicacions. Les publicitats estan subjectes a un calendari i, per tant, és necessari reservar una data per poder fer l’enviament.

Totes les publicitats han d’estar validades per la Junta de Govern del COPC per garantir que es compleixen uns criteris mínims d’interès per al conjunt dels col·legiats/ades i que no són continguts contraris als valors i objectius del COPC.

El cost del servei és de 300 € + IVA. Contacta amb l’equip de Comunicació Col·legial per a més informació.

Ets un col·legiat/ada i vols deixar de rebre aquestes comunicacions?

Entra a Iniciar Sessió a la pàgina web del COPC, accedeix a Les Meves Dades del Portal i marca o desmarca les opcions que desitgis.

Activitats pròpies del COPC no es comuniquen per aquest canal

Les activitats, formacions i projectes organitzats i liderats pel COPC, bé sigui a través de les seccions, de les delegacions o de la Junta de Govern, es comuniquen a tots els col·legiats/ades a través dels canals habituals i no entren en aquest circuit.

  Etiquetes: Serveis COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC