La Videoteca del COPC et porta el Col·legi a casa disponible 24 hores al dia

18-12-2017   |  Barcelona

Les principals formacions enregistrades, i també en directe, així com les paraules que et dedica el degà cada mes, els principals reclams de la plataforma de vídeos del Col·legi.

La Videoteca del COPC és la plataforma de vídeos que el COPC manté per als seus col·legiats i col·legiades. La videoteca està concebuda com una important eina de consulta per als psicòlegs/òlogues que, a través dels seus vídeos, poden seguir les principals formacions del COPC a què no hagin pogut assistir a causa de les dates, horaris o localització de les formacions. Els vídeos són, d’una banda, retransmissions en directe que permeten veure formacions en temps real i, en cas que el visionat es faci a la delegació territorial del COPC, permeten obtenir el títol del curs corresponent. D’altra banda, la videoteca emmagatzema i ofereix 24 hores al dia els vídeos dels principals cursos, jornades i conferències organitzades pel COPC, cosa que permet veure’ls en tot moment i des del lloc que es desitgi.

A més, la Videoteca del COPC porta mensualment les paraules que mensualment dedica el degà a tots els col·legiats i col·legiades en què informa regularment dels principals temes que la Junta de Govern està treballant, desenvolupant i presentant.

En definitiva, la videoteca és un recurs que el COPC t’ofereix per facilitar-te la formació i la informació essencial del Col·legi. Si vols visitar-la, només cal que cliquis aquí. Et deixaràs perdre un cabal de coneixement tan ric?

  Etiquetes: COPC , Serveis COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC