Presentació a Girona: projecte Reset

05-12-2017   |  Girona

Consisteix en un prócés participatiu per fer front a una situació percebuda com de llunyania entre el col.legi i els/les col.legiats/des

Us convidem a participar a la presentació i debat del PROJECTE RESET, una iniciativa de canvi real i participatiu de les organitzacions col·legials.

El Projecte RESET consisteix en un prócés participatiu endegat pel Col.legi oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), per fer front a una situació percebuda com de llunyania entre el col.legi i els/les col.legiades. Això sembla ser el producte de que la majoria de professionals, viuen el seu Col·legi com a una imposició, lluny de les seves necessitats i no com a un recurs que els dóna força i un valor afegit.
 
Davant aquest repte la Junta de Govern del COIB es planteja fer front a aquest problema des d’una perspectiva diferent que promogui un canvi organitzacional radical, donant valor i veu a les professionals col.legiades i fent que del consens entre les col·legiades surti la realitat que viu la infermera avui dia i com el COIB les pot acompanyar millor en el seu dia a dia professional. Es preten dons “Donar la volta al COIB perque tingui sentit formar-ne part”.
 
Aquest procés participatiu ha cridat a les 40.000 infermeres col.legiades i s’ha desenvolupat desde juny del 2016 a desembre del 2017, estant en aquest moment finalitzat i amb una recent presentació de resultats que podrem compartir el dia de la Jornada al COPC a Girona.
 
És un model novedós de canvi i millora organitzacional, del que no hi ha antecedents ni recents ni propers i que sens dubte significa un abans i un després en el que son les relacions entre les professionals implicades i el seu Col.legi Professional, que necessariament han sigut sacsejades pel valor del diàleg, la inclusió, la participació, el respecte a la diversitat i la retrobada en allò que "si ens uneix i ens enforteix”. Un repte gran per un C.ol.legi Professional que poden prendre com a model per modernitzar les seves organitzacions i fer-les a la mida de les necessitats reals dels professionals d’avui.
 
PONENT: Dra. Gloria Novel
LLOC: Delegació de Girona del COPC
DATA: Dijous 14 de desembre
HORA: De 18:00 a 19:30h

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC