Concert benèfic del Cor del COPC al magnífic monestir romànic de Sant Pau del Camp de Barcelona

05-12-2017   |  Barcelona

El concert és farà el proper 21 de gener per ajudar a finançar una ambulància per a un hospital de Kènia

By Josep Renalias - Treball propi, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=4310487 By Josep Renalias - Treball propi, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=4310487
El Cor del COPC farà el tradicional concert de Nadal al monestir romànic de Sant Pau del Camp, situat al barri del raval de Barcelona, el proper 21 de gener de 2018.

El concert, al qual esperem que se sumin molts col·legiats i col·legiades, servirà per recaptar fons per al projecte “Una ambulància per Kènia”, que es proposa recollir fons per proveir una ambulància per a les comunitats rurals que depenen de l’Hospital de la diòcesi d’Hola. El monestir de Sant Pau del Camp, a canvi del simbòlic preu de l’entrada que cobrarà pel concert, ofereix una visita guiada al monestir benedictí, del s. XII, de la ciutat de Barcelona. El preu de l'entrada serà per "taquilla inversa", és a dir, cada assistent pagarà lliurement el que vulgui en funció del que decideixi aportar per a l'ambulància.

En resum, és important que assisteixin el màxim nombre de col·legiats i col·legiades del COPC per 3 motius. El primer, per sentir el repertori de Nadal del Cor del COPC. El segon, per gaudir de la visita guiada al monestir de Sant Pau del Camp, una ocasió que no se sol tenir. En tercer lloc, per ajudar a finançar l’ambulància de l’hospital de Kènia, que amb l’ajuda de tothom es podrà aconseguir aviat.

Esperem la millor resposta dels col·legiats i col·legiades del Col·legi i que ens vegem el proper 21 de gener a Sant Pau del Camp!


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC