Curs d'escenocoaching

05-12-2017   |  Barcelona

Les sessions del 18 de gener al 8 de març es realitzaran la seu de Barcelona; mentre que les sessions del 17 de març al 21 d'abril es realitzaran a la Fundació Vidal i Barraquer

L’EscenoCoaching és una modalitat del coaching aplicada a grups humans que deriva de l’escenoteràpia– la dramatització escenificada de temes no biogràfics– i que està adaptada al coaching grupal i d'equips. La finalitat d’aquest curs és identificar les barreres i dificultats existents en l’establiment i manteniment de vincles per afavorir la fluïdesa i la comunicació d’aquelles relacions a partir de criteris individuals i grupals. L’objectiu final és desenvolupar eines que enforteixin aquells aspectes que permeten afrontar els canvis i assumir la consecució de nous objectius.
 
Des del 18 de gener i fins el 21 d’abril de 2018, el COPC oferirà per primera vegada un curs sobre aquesta modalitat. Les sessions del 18 de gener al 8 de març es realitzaran a la seu de Barcelona; mentre que les sessions del 17 de març al 21 d'abril es realitzaran a la Fundació Vidal i Barraquer (Passeig de Sant Gervasi, 88-90, 08022 Barcelona).
 
Per més a més informació i per conèixer amb detall el contingut dels 7 mòduls del curs consulta el díptic de la formació.
 
Per a inscripcions, visita aquest enllaç.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC