La Psicofundación lliura els Premis José Luis Pinillos a la IV Jornada d’Excel·lència i Innovació en Psicologia

23-11-2017   |  Barcelona

Els guardonats rebran el premi el proper 15 de desembre, a Madrid, com a colofó de la Jornada

La Psicofundación organitza la IV Jornada d’ Excel·lència i Innovació en Psicologia, que se celebra a Madrid, el proper dia 15 de desembre de 2017, sota l'auspici del Consell General de la Psicologia, la Conferència de Degans de Psicologia de les Universitats Espanyoles i la FIAP, donat l'èxit i bon acolliment que van obtenir les jornades anteriors.

L'objectiu de la Jornada és seguir promovent el debat de les idees innovadores i premiar l'excel·lència de l'activitat professional i acadèmica de la Psicologia. L'esquema de la Jornada són dues taules de conferències i debat, i un lliurament de premis. La primera taula serà sobre intervenció psicològica en emergències i coordinació civicomilitar, i la segona anirà sobre big data en psicologia i les aplicacions en entorns clínics, educatius y en recursos humans.

Després de les taules es lliuraran els Premis José Luis Pinillos a l'Excel·lència i Innovació en Psicologia, en les següents categories:

* Psicòleg/a de l'any
* Reconeixement a la trajectòria professional al llarg de la vida
* Entitat socialment excel·lent

Per finalitzar, l’acte clourà amb la participació del degà del COPC, el Dr. Josep Vilajoana, en representació de la Psicofundación, organització que vicepresideix.

La inscripció a la jornada és gratuïta al web http://psicologiainnova.es/ , on podeu consultar el programa que també teniu adjunt a la notícia.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC