ACTIVITAT CANCEL·LADA: La Comissió de Cultura proposa: El conflicte bèl·lic i les conseqüències psicològiques i socials

16-11-2017   |  Barcelona

‘Cross Roads’ i els conflictes bèl·lics per commemorar els 80 anys del ‘Guernika’

La Comissió de Cultura proposa una nova activitat per a aquest any per reflexionar sobre la relació entre psicologia i cultura. ‘El conflicte bèl·lic i les conseqüències psicològiques i socials’ és l’esdeveniment que vol proposar un debat sobre la cultura i el conflicte bèl·lic i quines són les seves conseqüències psicològiques i socials. Aprofundint en un dels fenòmens que, darrerament, està sacsejant més la nostra societat: els refugiats.

El proper 12 de desembre, a partir de les 19.00h, tens una cita a la sala d’actes del COPC per gaudir de ‘El conflicte bèl·lic i les conseqüències psicològiques i socials’. La inscripció és gratuïta i necessària.

L’acte, emmarcat en la commemoració del 80è aniversari de l’obra ‘Guernika’ de Pablo Picasso, tindrà el següent programa:

  • Taula rodona en la qual hi participaran psicòlegs i fotògrafs vinculats al moviment ‘Cross Roads’.
  • Exposició fotogràfica ‘Cross Roads’.
  • Dinàmica participativa – reflexiva on els assistents participaran en la construcció del quadre del ‘Guernika’.
  • Piscolabis per a tots els assistents.

A la vegada, l'activitat s'emmarca en la celebració de la Setmana dels Drets Humans que coincideix amb el 10 de desembre i la commemoració del Dia Internacional del Migrant, el 18 de desembre. 

‘Cross Roads’ és un projecte fotogràfic emprès per dos voluntaris i una voluntària al camp de persones refugiades de Softex (Grècia). El material produït és fruit dels tallers de fotografia que els voluntaris van portar a terme amb les persones residents al camp amb càmeres analògiques i en blanc i negre. A través de les càmeres van poder retratar el seu dia a dia i les condicions de vida que han estat patint fins ara.

 


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC