I Congreso Internacional Psicología, Innovación Tecnológica y Emprendimiento: I+D+i “Una Psicología para el siglo XXI"

06-11-2017   |  Barcelona

Organitzat per l’IIustre Colegio Oficial de Psicología de Andalucía Oriental, es convoca a la Universidad de Almería el 19, 20 y 21 de abril de 2018.

L’IIustre Colegio Oficial de Psicología de Andalucía Oriental organitza el I Congreso Internacional Psicología, Innovación Tecnológica y Emprendimiento: I+D+i “Una Psicología para el siglo XXI " els propers 19, 20 y 21 d'abril de 2018 a la Universidad de Almería.

Els objectius del Congrés són essencialment dos. D’una banda, promoure la competència per a la innovació tecnològica, la transferència i l'emprenedoria psicològica, en les diferents àrees de la psicologia acadèmica i professional. De l’altra, mostrar els desenvolupaments tecnològics recents de la ciència i de la professió psicològica, propis de les diferents àrees de coneixement i camps professionals.

El tríptic adjunt conté la presentació dels presidents del Congrés, el Dr. Jesús de la Fuente Arias, president cientificotecnològic, catedràtic de Psicología Evolutiva y de la Educación de la UAL, i el Dr. Manuel Mariano Vera Martínez, president professional, il·lustre degà del Colegio Oficial de Psicología de Andalucía Oriental.

Més informació: http://cipi2018.copao.com


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC