El III Congrés de Serveis Socials Bàsics comença la seva singladura el proper 15 de novembre

02-11-2017   |  Barcelona

L’acte precongrés presenta les conclusions del II CSSB i els eixos de treball del III CSSB

El III Congrés de Serveis Socials Bàsics comença la seva singladura el proper 15 de novembre amb un acte precongrés presentat pels màxims representants dels quatre col·legis professionals organitzadors, que posarà en coneixement de la ciutadania les conclusions del II congrés -de mà de la seva comissionada Carolina Pastor- i presentarà els objectius i motivacions de la seva tercera edició gràcies a la comissionada Isabel Morales.

Obrirà l’acte l’aportació institucional dels col·legis organitzadors, que s’expressarà mitjançant la principal veu de cadascun: Conchita Peña, degana del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT); Josep Vilajoana, degà del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC); Maria Rosa Monreal, presidenta del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC); Rosa Rodriguez, presidenta del Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC).

A continuació, hi intervindran dues comissionades del Congrés. La primera, Carolina Pastor, psicòloga del COPC, repassarà les conclusions de la II edició, que constitueixen i sintetitzen els resultats de l’anterior congrés, que fruit d’un intens treball interdisciplinari esdevenen el punt de partida del III congrés. Efectivament, el segon torn de paraula serà per a Isabel Morales, comissionada de la tercera edició, que esgranarà els àmbits de treball que desenvoluparà el nou congrés i les vies de treball mitjançant les quals es treballaran.

Com a colofó de l’acte precongrés, una taula rodona abordarà la construcció col·lectiva dels serveis socials a través dels professionals en xarxa, el compromís i la corresponsabilitat, amb la participació d’un representant de cada col·legi organitzador: Elena Boira (COPEC), Rafel López (CEESC), Arantza Rodríguez i Francesc Vila (COPC).

L’acte precongrés és a la sala La Cuina de la Biblioteca Francesca Bonnemaison (c. Sant Pere més baix, núm. 7) , de 16.30 h a 19.30 h, i podeu inscriure-us-hi gratuïtament en aquest enllaç, on també teniu el programa de l’acte.

  Etiquetes: Formació , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC