Tres motius de celebració per als col·legiats i col·legiades a qui els agrada passar una estona divertida al teatre

30-10-2017   |  Barcelona

Entrades de regal (exhaurides) i promocions per a Sota Teràpia i Els homes són de Mart i les dones de Venus al Club Capitol de Barcelona.

Els col·legiats i col·legiades del COPC a qui els agrada passar una bona estona al teatre tenen 3 motius de celebració. El primer, que es reprogramen a Barcelona dues obres que relacionen la psicologia amb un argument de teatre: a partir del 31 d’octubre, Els homes són de mart i les dones de Venus i, a partir del 2 de novembre, Sota Teràpia, ambdues al Club Capitol de la Rambla de Barcelona.

El segon motiu de celebració és que els col·legiats i col·legiades del COPC poden gaudir d’un descompte per a entrades a les dues obres: a les sessions de dimecres i dijous, un 37% de descompte (entrades a 12 €) per Els homes són de Mart i les dones de Venus, i un 32% de descompte (entrades a 15 €) per a Sota teràpia. Per comprar les entrades amb descompte cal entrar a la secció Grans avantatges del web del COPC, clicar en l’opció corresponent i seguir les instruccions.

El tercer motiu de celebració és que els més fidels seguidors dels mitjans de comunicació del COPC -web i Infocopc- seran els primers a poder aprofitar les entrades de regal que el COPC disposa per als seus col·legiats i col·legiades. Hi ha un total de 44 entrades de regal per a Els Homes són de Mart i les dones  són de Venus, per a les sessions dels dies 8, 9, 10 i 11 de novembre, i 58 entrades gratuïtes per a Sota teràpia per als dies 9, 10, 11 (1a sessió), 11 (2a sessió) i 12. Totes les entrades es regalen en paquets de 2 per tal que hi pugueu anar acompanyats de la persona que escolliu. Malauradament per aquells qui estiguin llegint la notícia ara, les entrades de regal ja s'han exhaurit des del 3 de novembre.

Esperem que gaudiu del teatre, dels avantatges de ser col·legiat i col·legiada i de les entrades d’obsequi. Per a més informació sobre les obres podeu clicar els enllaços anteriors o veure aquests clips enllaçats a les imatges dels cartells de cadascuna de les obres.

 


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC