Convocats els Premis ADR Justícia 2017 per reconèixer les millors iniciatives de mediació a Catalunya

27-10-2017   |  Barcelona

Fins al 17 de novembre de 2017 els candidats poden presentar-se a la convocatòria dels Premis ADR Justícia.

El Departament de Justícia obre convocatòria per als Premis ADR Justícia 2017 a les millors experiències i treballs de camp impulsades per institucions i organismes públics o privats en l’àmbit de la mediació i d’altres formes de resolució de conflictes.

Són els primers guardons que atorga la Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques, per mitjà del Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya, que volen reconèixer l’originalitat, la innovació, l’avenç teòric i l’aplicació pràctica de les millors recerques i les millors experiències realitzades entre l’1 de gener de 2016 i el 30 de juny de 2017. Els premis tenen l’objectiu de promoure la difusió i el desenvolupament dels mitjans alternatius de resolució de conflictes.

Hi ha dues categories: A, amb un premi de 6.600 euros a la millor tesi doctoral,  i B, amb 3.600 euros al millor treball de recerca.

Fins al 17 de novembre de 2017 els candidats poden presentar-se a la convocatòria dels Premis ADR Justícia. El tràmit és telemàtic i es pot fer efectiu des d’aquest enllaç.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC