La Taula per a la mediació a Tarragona ajorna les VII Jornades de Mediació del 6,7 i 8 de novembre

06-11-2017   |  Tarragona

Les Jornades ofereixen un espai de trobada per a professionals i estudiants de mediació

La Taula per a la mediació a Tarragona presenta les VII Jornades de Mediació, amb el desig de cooperar en els processos de formació en la cultura de pau i mediació. Les jornades es realitzaran a l’Aula Magna del Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili en unes dates encara pendents de confirmar a causa que les primeres dates programades (6,7,8 de novembre) estaven afectades per la convocatòria d'una vaga general.

Les Jornades ofereixen un espai de trobada per a professionals i estudiants de mediació, membres d’institucions, entitats i ciutadania, interessats a conèixer i difondre la cultura de pau i la mediació a Tarragona com a ciutat educadora. La cultura de pau promou l’actitud dialogant en tots els àmbits de la societat i en la ciutadania, per a la gestió de discrepàncies i conflictes, si s’escau, a través de la mediació.

Les Jornades d’enguany proposen una lema: Mediació és salut, amb una atenció especial a l‘esport, la mediació en comunitats, en la justícia, el món laboral, la pedagogia, la psicologia, el món educatiu, el treball social i altres, atenent també aspectes de la metodologia i la pràctica de la mediació.

Animem a participar a tothom que desitgi compartir un espai de trobada i aprenentatge, orientat a la millora de la convivència i el diàleg, en un context de millora i desenvolupament dels valors, el civisme i la diversitat, en l’exercici de la cultura de pau i la convivència ciutadana, interpersonal, comunitària i social.

Per a més informació, podeu consultar el programa de les Jornades, adjunt a la notícia; per inscriure’s, gratuïtament, cal fer-ho a través d’aquest enllaç.

  Etiquetes: Tarragona , Mediació

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC