Regalem 4 entrades dobles més per veure ‘Morir’ la nova pel·lícula del director Fernando Franco

27-09-2017   |  Barcelona

Participa i aconsegueix una de les 4 entrades dobles més que ens obsequien per a la preestrena de ‘Morir’, la darrera pel·lícula del director Fernando Franco

El proper dia 6 d’octubre s’estrena comercialment la nova pel·lícula del director Fernando Franco, ‘Morir’. Per celebrar-ho regalen al COPC 4 entrades dobles per a la preestrena del film, que tindrà lloc el dimarts 3 d’octubre, a les 20.30 h, als cinemes Boliche, avinguda Diagonal, 508, Barcelona. La preestrena comptarà amb la presència del director, Fernando Franco, i l’actriu protagonista, Marian Álvarez.

A ‘Morir’ les vides d’en Luís i la Marta es veuen sobtadament paralitzades. Les mentides, la culpa i la por posen a prova l’estabilitat i l’amor de la parella.

En paraules del director, Fernando Franco, ‘intentem construir el retrat del moment de vertigen d’una parella, en el qual els límits del blanc i el negre, d’allò bo i allò dolent, es dilueixen en un mar de sentiments complexos, molts dels quals contradictoris, potser incòmodes, però no per això menys humans’.

‘Morir’ és el segon llargmetratge del director, qui va ser guardonat amb el Goya al Millor director novell per la seva primera pel·lícula ‘La herida’. Està protagonitzat per Marian Álvarez i Andrés Gertrúdix i és una producció de Kowalski Films i Ferdydurke Films.

Per aconseguir les entrades: els 4 primers col·legiats que envieu un correu a copc.b@copc.cat indicant nom i cognoms i el número de col·legiat, sereu els obsequiats amb les entrades. Una entrada doble per a cada participant. Rebreu un correu de confirmació en cas que sigueu un dels 4 primers a contactar, que us informarà d’on podreu adquirir les entrades.

Moltes gràcies a tots els participants! 

 


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC