La Secció de Neuropsicologia del COPC organitza a Lleida una jornada sobre la patologia del llenguatge en dany cerebral adquirit i malalties neurodegeneratives

26-09-2017   |  Barcelona

La Jornada, programada pel dia 10 de novembre, es farà a la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social (FEPTS) amb el títol "Actualització en patologia del llenguatge en dany cerebral adquirit i malalties neurodegeneratives: diagnòstic, avaluació i intervenció"

 
El proper 10 de novembre, la Secció de Neuropsicologia del COPC organitza a Lleida la Jornada Actualització en patologia del llenguatge en dany cerebral adquirit i malalties neurodegeneratives: diagnòstic, avaluació i intervenció. La Jornada, que es farà a la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social (av. de I'Estudi General, 4. Lleida) de 9.30 a 13.30 h, programa dues ponències i una taula rodona. Al llarg de la jornada es farà una descripció dels trastorns del llenguatge que poden estar presents en el dany cerebral adquirit i també en les malalties neurodegeneratives. A més es presentaran, des d'un vessant actualitzat, eines i recursos per a la seva avaluació i intervenció.
 
El llenguatge és part important i necessària en la rehabilitació dels afectats amb dany cerebral adquirit i malalties neurodegeneratives. Recuperar o mantenir el llenguatge i la comunicació es converteixen en objectius indispensables en tots els afectats, ja que és el vehicle d'integració social, i com a tal, és necessari per a la reintegració i la normalització de la vida dels afectats. 
 
Les inscripcions ja són obertes en aquest enllaç, que també conté totes les altres informacions d’interès (programa, ponents, tarifes, etc.).
 
Us hi esperem!

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC