Últims dies de termini perquè les sol·licituds d’Acreditació Professional en Psicologia del COPC siguin avaluades el 2017

06-09-2017   |  Barcelona

El període de presentació de sol·licituds d’acreditació d’expertesa del COPC és obert tot l’any, però divendres 15 de setembre, a les 23.59 h, es tanca el termini per ser avaluades aquest 2017. Les sol·licituds presentades a partir del 16 de setembre de 2017 seran avaluades en el següent període de revisió, l’any 2018.

Cal remarcar que aquests terminis no afecten les acreditacions nacionals que emet el Consejo General de la Psicología de España.

Tal com el web del COPC ja havia informat en una notícia de 17 de juliol, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya manté obert tot l’any el termini per presentar sol·licituds d’Acreditació Professional en Psicologia. Tanmateix, la revisió de les sol·licituds i la respectiva documentació acreditativa no es fa en el moment de ser tramitada, sinó a partir del dia 16 de setembre, data en què es tanca el termini de les sol·licituds que seran avaluades aquest 2017. Per tant, totes les sol·licituds que es rebin a partir d’aleshores seran revisades durant el següent període, ja programat per 2018. D'altra banda, cal remarcar que aquests terminis no afecten les acreditacions nacionals que atorga el Consejo General de la Psicología de España, sinó només les del COPC.

Us recordem les instruccions per tal de sol·licitar una acreditació. Per començar, cal ser col·legiat o col·legiada i Iniciar sessió a l’àrea privada del web del COPC (icona superior dreta del web). Una vegada loginats, cal seleccionar l’opció del menú Serveis al col·legiat, anar al submenú Acreditacions i clicar sobre l’acreditació que es vol sol·licitar en el desplegable. La pàgina de cada acreditació conté l’enllaç a les bases (condicions per sol·licitar-la) i l’enllaç al formulari de sol·licitud, al qual cal pujar tota la documentació requerida mitjançant el botó Afegir.

L'acreditació professional té valor de certificat de qualitat. No és requisit per exercir en cap àmbit concret, sinó que reconeix l'experiència dels professionals que hi exerceixen, donant-los el reconeixement d'experts. Amb l’atorgament de l'acreditació, el Col·legi Professional certifica que un psicòleg/òloga posseeix les competències necessàries per exercir com a expert en un àmbit concret. Per a més informació, podeu consultar la informació disponible al web del Col·legi.
  Etiquetes: Acreditacions , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC