Últimes places disponibles al curs "Comerç a través de les Xarxes Socials" que s'impartirà a la seu del COPC

01-09-2017   |  Barcelona

La formació, subvencionada per el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, és gratuït per als alumnes, consta de 30 hores i manté la inscripció oberta fins el 8 de setembre

A partir del proper 19 de setembre, el COPC acollirà un dels cursos subvencionats del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, el curs de Comerç a través de les Xarxes Socials, de 30 hores presencials. L'horari és de tarda, dimarts i dijous de 15.00 a 18.00 h.

Els col·legiats/ades i precol·legiats/ades del COPC poden inscriure's als cursos subvencionats i gratuïts, ja siguin treballadors/es adscrits al Règim General, autònoms/es o persones en situació d’atur. El nombre de places és limitat, i el criteri d’acceptació de participants és l’ordre de preinscripció.

Encara hi ha places disponibles, però no en queden gaires i només podeu inscriure-us-hi fins al proper 8 de setembre. Si us interessa el curs, sigueu àgils perquè les places són limitades. Teniu tota la informació del curs en el document adjunt, en què també trobareu la fitxa per inscriure-us als cursos del Consorci per la Formació Contínua de Catalunya.

  Etiquetes: Formació , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC