El Col·legi de Psicologia de Catalunya formarà part de la capçalera de la manifestació de dissabte 26 d'agost per condemnar els atemptats terroristes

25-08-2017   |  Barcelona

El COPC s’ha adherit a la manifestació, en representació oficial i fent una crida a l'assistència dels seus col·legiats i col·legiades

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya vol tornar expressar activament el seu rebuig i la seva condemna als atemptats ocorreguts a Barcelona i a Cambrils el passat dijous 17 d'agost. Així mateix, se suma a les mostres de condol i de solidaritat amb les víctimes, familiars i amics.

Per tal de posar-ho de manifest, el COPC s’ha adherit a la manifestació que tindrà lloc el proper dissabte 26 d'agost a Barcelona. Representants del Col·legi formaran part de la capçalera, juntament amb la resta de professionals de primera línia d'emergències. El COPC convoca tots els seus col·legiats i col·legiades a sumar-se al rebuig al terrorisme i a la defensa de la pau, i a assistir a la propera manifestació.

Paral·lelament, el Deganat del COPC vol fer explícit un reconeixement a l'actuació de la llarga llista de professionals que ha participat en la primera atenció a les víctimes i ha donat suport a la primera línia d'emergències, i especialment als voluntaris que s’han ofert a col·laborar en l’atenció psicològica dels diferents col·lectius afectats pels atemptats.

Per totes aquestes raons, el Col·legi serà present a la manifestació, amb representació oficial i amb la presència de nombrosos col·legiats i col·legiades que, com a part de la ciutadania, també volen aportar-hi el seu granet de sorra.

Confiem que, gràcies a la col·laboració de tothom, no s’hagi de viure cap altre episodi de violència terrorista en una societat que vol viure en pau.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC