El COPC habilita l'operativa per atendre les necessitats de la ciutadania després dels atemptats de Barcelona i Cambrils

17-08-2017   |  Barcelona

L'operativa prioritària se centra en l'atenció psicològica a les víctimes, la coordinació dels psicòlegs i psicòlogues voluntaris que les atenen i la atenció als mitjans de comunicació

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, i tot l'equip de psicòlegs i psicòlogues voluntaris que s'activen en cas d'emergència, es posa a disposició de la ciutadania per gestionar la dramàtica situació sobrevinguda després dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils.
 
L'atenció psicològica en els primers instants després d'una catàstofe com aquesta és clau i pot evitar possibles seqüeles traumàtiques en les víctimes. En conseqüència, el COPC posa a disposició de les víctimes, i dels equips de professionals que les atenen, el telèfon 657 805 505 per a una atenció immediata. Així mateix, podeu trucar al mateix telèfon els psicòlegs i psicòlogues de la Secció de Psicologia d'Emergències del COPC que s'ofereixin com a voluntaris per ser activats amb urgència.
 
D'altra banda, el COPC posa un segon telèfon per atendre els mitjans de comunicació, el 662 931 804.
 
Malauradament, les accions que endega el COPC seran útils i necessàries en una situació com l'actual. Esperem les vostres trucades.
  Etiquetes: COPC , Emergències

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC