El COPC s’adhereix a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura amb la conferència "Què podem aportar des de la psicologia al futur de les ciutats?”

27-08-2017   |  Barcelona

La Setmana, que porta el lema ‘Mobilitza’t per un aire més net!’, es celebrarà del 16 al 22 de setembre i comptarà amb diferents activitats i esdeveniments repartits per tot el territori català.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya s’ha adherit a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que organitza el Departament de Territori i Sostenibilitat amb el suport del Departament de Salut.

Com a acte destacat, el dia 20 de setembre tindrà lloc la conferència "Què podem aportar des de la psicologia al futur de les ciutats?

Enguany, la Setmana que porta el lema ‘Mobilitza’t per un aire més net!’, es celebrarà del 16 al 22 de setembre i comptarà amb diferents activitats i esdeveniments repartits per tot el territori català.

El transport i la mobilitat tenen un impacte molt important sobre la salut a través dels seus efectes en l’activitat física, la qualitat de l’aire i la seguretat viària. Establir mecanismes de prevenció i de promoció de bons hàbits és fonamental per garantir una bona salut.

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric. També contribueix a visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, en la millora de la qualitat de l’aire i en la reducció de la contaminació.

Consulteu les diferents iniciatives que es promouen durant la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i animeu-vos a participar-hi.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC