Nova edició d’”Anem de Marxa per l’Alzheimer”

01-08-2017   |  Barcelona

Des del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya hi donem suport i volem que el màxim de persones s’hi sumin i participin d’aquesta diada festiva a favor de la salut i l’esport.

Ja es prepara una nova edició d’’Anem de Marxa per l’Alzheimer’, la caminada popular solidària per recaptar fons per als projectes socials de la fundació Alzheimer Catalunya. Des del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya hi donem suport i volem que el màxim de persones s’hi sumin i participin d’aquesta diada festiva a favor de la salut i l’esport. Persones amb demència, familiars i amics caminaran junts per vèncer els prejudicis i sensibilitzar la ciutadania sobre aquesta causa.

La marxa tindrà lloc a Barcelona, el 22 d’octubre, a partir de les 9.00 h, i hi haurà quatre modalitats: marxa nòrdica, marxa sense bastons, marxa amb gossos i marxa atlètica, i dos recorreguts, un de 8,5 Km i un altre de 3,5 Km.

Abans de la cursa es farà un escalfament i un tast de zumba per preparar la caminada. A banda, també hi haurà un circuit ‘cross-fit’ per als incansables.

Les inscripcions són de 12 € amb bastons, 10 € sense bastons i 5 € per a nens i nenes. Vine a caminar, Anem de Marxa per l’Alzheimer.    


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC