Un conte il·lustrat editat pel COP Madrid, amb la col·laboració del COPC, explica qui és el psicòleg als infants

25-07-2017   |  Barcelona

¿Quién es el psicólogo? , de la psicòloga Mercè Bermejo Boixareu, es pot adquirir en paper o descarregar gratuïtament -en català i castellà- en format electrònic

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ha col·laborat en l’edició del conte ¿Quién es el psicólogo?, un conte de la psicòloga Mercè Bermejo Boixareu que ha editat el Colegio Oficial de Psicólogos de Madrid.

El conte, il·lustrat per M. Jesús Santos i presentat pel degà del COP Madrid Fernando Chacón, ha estat escrit per explicar als nens i nenes de 4 a 8 anys qui és el psicòleg, en què els ajudaria i com ho faria, d’una manera accessible, entenedora i clara que acosta la figura del psicòleg als infants, la normalitza i redueix les possibles reticències inicials que els nens puguin tenir per anar a consulta.

La lectura conjunta del conte entre pares i fills és una excel·lent i potent eina per ajudar els pares abans d’una primera consulta, però també ho és per a tots aquells psicòlegs i psicòlogues que, durant les primeres sessions, han d’explicar als seus pacients infantils què és el que faran i per què.

¿Quién es el psicólogo?  ha estat traduït al català per la mateixa autora, tasca per a la qual també ha comptat amb la col·laboració del COPC, només en el format electrònic. El públic general i els professionals de la psicologia que vulguin llegir el conte poden fer-ho en castellà en aquest enllaç al web del COP Madrid o en català en aquest document adjunt a la notícia

 

  Etiquetes: Institucional

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC