Jornada sobre la regulació de la psicoteràpia a Espanya i a Europa: Cap a la Regulació de l'Especialitat de la Psicoteràpia.

07-06-2017   |  Barcelona

El degà Josep Vilajoana lliurarà els certificats EuroPsy 2017

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya organitza la Jornada: Cap a la Regulació de l'Especialitat de la Psicoteràpia. Entrega dels certificats EuroPsy el dia 22 de juny de 2017, a les 18 h, a l’Aula Magna de la Universitat Abat Oliba (c. Bellesguard 30. Barcelona).

 La Jornada reflexiona sobre l’estat actual i futur de la regulació de la psicoteràpia a l’estat i a Europa, gràcies a les anàlisis de tres ponències. La primera, La psicoterapia en Europa, a càrrec de Manuel Berdullas; la segona, La Psicoteràpia a Espanya: Què, Com, Qui?, a càrrec de Teresa Moratalla; la tercera Quina especialitat volem els psicòlegs?, a càrrec de Guillermo Mattioli.

 El degà del COPC, Josep Vilajoana, donarà la benvinguda a l’acte i, després de les ponències, lliurarà els certificats EuroPsy obtinguts -o renovats- pels col·legiats i col·legiades l’any 2017.

 Els certificats EuroPsy que emet la European Federation of Psychologists’ Association (EFPA), organització que agrupa i lidera les associacions de Psicologia dels diferents països d’Europa, constitueixen un referent i una marca de qualitat per als psicòlegs/òlogues que els obtenen. Enguany 285 professionals de la psicologia del COPC han obtingut o renovat el certificat.

 L’acte és gratuït i obert a tothom: només cal inscriure’s en aquest enllaç.

 


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC