El COPC programa un acte d’homenatge a Xavier Melgarejo

06-06-2017   |  Barcelona

L’homenatge serà el proper 30 de juny, a les 18, a la Sala d’Actes del Col·legi

El proper 30 de juny, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ha organitzat un acte d’homenatge a Xavier Melgarejo, psicòleg i pedagog, per difondre i honorar el seu llegat.

Xavier Melgarejo ha estat una figura clau en la modernització i millora de l’educació a Catalunya, gràcies al coneixement i expertesa que tenia del sistema educatiu finlandès. Etern defensor de la vinculació de l’educació amb la família, l’escola i la societat, va combatre el fracàs escolar i va treballar intensament fins que la malaltia se’l va endur.

Per aquest motiu, el COPC vol retre-li un humil i sentit homenatge des de l’àmbit de la psicologia, que se sumi a la Creu de Sant Jordi que tan merescudament va rebre el passat 11 d’abril a títol pòstum.

L’acte, en què hi participaran l’Hble. Sr. Albert Ginjaume, cònsol general honorari de Finlàndia, Ricard Cayuela, vicedegà del COPC, el Sr. Josep Sanz, director del Col·legi Claret, el Sr. Jordi Nadal, director Plataforma Editorial i els seus familiars i amics, s’ha programat a les 18 h, a la Sala d’Actes del COPC.

L’acte és obert a tothom, prèvia inscripció en aquest enllaç.

  Etiquetes: Institucional , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC