Dues obres de Dagoll Dagom al Teatre Poliorama amb un 20% de descompte per a col·legiats i col·legiades

14-10-2021   |  Barcelona

D’altra banda, s’allarga la promoció per a Soc el vent, al Teatre Akadèmia, fins a 24 d’octubre.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya és especialment sensible a la promoció de la Cultura i de les arts escèniques. En contraprestació, els psicòlegs i psicòlogues col·legiats sovint poden gaudir de descomptes per anar al teatre, per a diverses obres i equipaments. Aquesta setmana, els col·legiats i col·legiades poden comprar entrades per a si mateixos i per a acompanyants per a tres obres.

En primer lloc, fins al 31 d’octubre, les persones col·legiades poden comprar entrades amb un 20% de descompte per a T'estimo si he begut de Dagoll Dagom, la Brutal i T de Teatre, que es representa al Teatre Poliorama. L’obra, basada en el llibre de contes d'Empar Moliner, és una divertidíssima comèdia musical. Els col·legiats i col·legiades poden aprofitar la promoció prement aquest enllaç al COPC Descomptes.

En segon lloc, les persones col·legiades tenen un 20% de descompte en la compra de les entrades a una altra obra de Dagoll Dagom al Teatre Poliorama. Fins al dia 30 de novembre, es poden comprar entrades per a Bye Bye Monstre, amb Dàmaris Gelabert, una obra molt divertida inspirada en la situació de confinament que han viscut milers de nens i nenes amb les seves famílies al nostre país, però posant en valor els jocs, la solidaritat i la seva imaginació malgrat estar tancats a casa. Comprar les entrades amb un 20% descompte és tan senzill com prémer aquest segon enllaç al COPC Descomptes.

Per últim, a causa de la bona resposta per part dels col·legiats i col·legiades, el Teatre Akadèmia allarga la promoció per a la compra d’entrades per a Soc el vent fins al dia 24 d’octubre. Podeu comprar les entrades amb un 20% de descompte en aquest enllaç, utilitzant el codi promocional per a col·legiats i col·legiades que podeu trobar en aquest enllaç als COPC Descomptes.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC